Rabu, 27 Februari 2013

Daun Belalai Gajah (Sabah Snake Grass) Penawar Kanser


Jangan berputus asa dan putus harapan untuk hidup sekiranya disahkan oleh pakar perubatan bahawa anda mengidap kanser payudara atau apa-apa penyakit berkenaan kanser kerana setiap penyakit ada penawarnya.

Berita baik untuk pesakit kanser yang kronik pada peringkat 3 dan 4. Selalunya bila disahkan oleh pakar perubatan pada tahap ini, anda sudah dianggap terlambat untuk diubati lagi. Pesakit hanya akan diberitahu oleh doktor berapa lama jangka hayat pesakit itu boleh hidup sahaja.

Daun Pokok Belalai Gajah atau Sabah Snake Grass dipercayai mempunyai khasiat dalam mengubati penyakit kanser seperti Uterus Cancer, Prostate Cancer, Breast Cancer, Lang Cancer, Leukemia Patiens, Dialysis Patiens, High Blood, High Uric Acid, Diabetes dan banyak lagi.

Di antara testimoni yg telah berjaya sembuh dengan menggunakan daun ini ialah :

 * Pesakit Kanser Limfa Stage 4 :

Sebanyak 123 nodus limfa yang terkena kanser bermula Mac 2008.Selepas 9 kali menerima kemoterapi dan pada 10/11/2008 beliau telah berhenti menerima rawatan setelah 5 pakar mengatakan beliau hanya mempunyai 3 bulan untuk tempoh hidupnya.

Namun,setelah mengamal minum Daun Belalai Gajah yang diblend bersama epal hijau

( termasuk kulit dan bijinya) setiap hari selepas sarapan.,sehingga kini beliau didapati sembuh!

* Pesakit mengidap Uterus Cancer

Ketumbuhan sebesar 6cm dan dijadualkan untuk  dibedah. Selepas pengambilan jus daun belalai gajah, ketumbuhan surut 3.5cm. Doktor kata tidak perlu dibedah dan meneruskan meminum jus tersebut dan akhirnya ketumbuhan  hilang.

* Pesakit Kanser Peparu tahap 3

Telah membuat chemotherapy sebanyak 6 kali. Ketumbuhan sebelum pengambilan jus daun belalai gajah sebesar 26mm, 44mm, 76mm. Tetapi selepas pengambilan jus tersebut ketumbuhan mengecil 20mm, 27mm, 67mm.

* Pesakit wanita Kanser payudara & peparu

Mengalami kanser stage 4 ,tersangat lemah ,tidak boleh makan melainkan melalui tiub dan terlantar di hospital. Namun usaha keluarga meletakkan jus daun belalai gajah menerusi tiub ke mulut pesakit,dan didapati setelah beberapa hari pesakit boleh makan dan selepas 28 hari ketumbuhan menghilang.

Menyedari hakikat keberkesanan daun ini, saya ada menjual daun/batang/anak pokok Belalai Gajah yang sedang "HANGAT" diperkatakan masa kini yg dipercayai mempunyai khasiat dalam mengubati penyakit "KANSER" dan penyakit kronik yg lain. Saya menawarkan dalam bentuk:

1) DAUN SEGAR SAHAJA – 500pcs helai daun = RM35

[Dipercik dgn air telaga utk mengekalkan kesegarannya, tahan jika disimpan di dalam peti sejuk selama 2 minggu].

{Mengikut pakar, makan 50 helai sehari 1 atau 2 kali sehari lebih baik drp makan 150 helai utk sekali makan. Jgn membazir kerana di seluruh Malaysia kita kekurangan daun ini)

*SILA SIMPAN DAUN INI DLM PETI SEJUK UNTUK MENGEKALKAN KESEGARANNYA*

2) DAUN KERING = 100gm = RM5

3) BATANG SAHAJA - 10 batang 1 pack = RM35 untuk ditanam sendiri di rumah.

4) ANAK POKOK - 5 anak 1 polibeg = RM35

Cara Kegunaan Daun Belalai Gajah @ Sabah Snake Grass mengikut tahap penyakit :

    Tahap 1 : 30 daun setiap hari
    Tahap 2 : 50 daun setiap hari
    Tahap 3 : 100 daun setiap hari
    Tahap 4 : 150 – 200 daun setiap hari

*Jika pesakit sudah beransur sembuh, kurangkan penggunaan daun tersebut*

Cara2 membuat Jus Daun Belalai Gajah @ Sabah Snake Grass

    masukkan setengah @ satu cawan air dalam blender/mesin kisar
    masukkan 2 @ 3 kiub ais jika suka (pilihan)
    tambah setengah biji @ 1/4 jus lemon (pilihan)
    masuk daun belalai gajah yang sudah dibersihkan mengikut tahap seperti diatas. Elak basuh dgn air paip. Basuh dengan air mineral sahaja.
    masukkan sebiji apple/epal hijau yang sudah dibuang kulit dan biji dan di potong 8
    blend halus dan terus diminum bersama ekstrak/serdak/serabut/fiber sekali. Jangan ditapis. Jangan dibiarkan lebih dari 5 minit kerana khasiatnya akan hilang. Minum sekali sebelum sarapan pagi & sekali sebelum makan malam.
    jika badan terasa sejuk campurkan sedikit hirisan halia
    Paling cepat berkesan jika diminum jam 4 pagi

PERHATIAN!!!

Semasa minum jus belalai gajah ini haruslah sedikit berpantang dengan makanan2 ini seperti gula atau makanan yang ada gula, madu, ikan kembung, 7 angled fish, ray fish, daging ayam, daging itik, keladi, beras pulut, butter atau planta, durian, sarang burung, ginseng atau mana2 herba2 lain. Cuba berpantang sementara untuk melihat hasil dari daun belalai gajah.

Sila sebarkan kepada ahli keluarga atau kawan-kawan tentang pokok Belalai Gajah ini. InsyaAllah ada yang sembuh dari pemakanannya.

***Saya ada menyediakan khidmat courier Daun & Batang sahaja untuk mereka yg jauh***

Cepattt!!! STOK ADALAH TERHAD, Siapa cepat dia dapat!!!

Sila call@sms saya, Azza 013-4268676

Boleh juga hubungi saya di Facebook : PENAWAR-KANSER-Daun-Belalai-Gajah-Sabah-Snake-Grass

atau boleh hubungi:

1. Singapore :  Blk 335 Smith Street, Chinatown Complex #B1-161.
2. Negri Sembilan : Pusat Pertanian Pantai Baru di Jalan Pantai Batu 7, 71700 Pantai , Seremban, Negeri Sembilan Malaysia.

Sekian. Wasallam.

sumber: http://www.lelong.com.my/penawar-kanser-daun-pokok-belalai-gajah-sabah-snake-grass-azzawebstore-110352227-2013-07-Sale-P.htm

Tiada ulasan:

Catat Ulasan